понеділок, 16 листопада 2020 р.

Жовтень 2020

 Жовтень в нашому ліцеї розпочався Днем вчителя - яскравим і незабутнім. Навіть, за умов жорстких карантинних обмежень, наші ліцеїсти привітали своїх вчителів, подарували веселий настрій, створили неповторну святкову атмосферу.











З 5 по 22 жовтня в ліцеї проходив фотоконкурс "Щасливі моменти осені".
Більше про цей захід ви можете дізнатись на нашій сторінці у ФЕЙСБУК. Також на цій сторінці можна ознайомитися з фотовиставкою "Вусаті та хвостаті!", адже фото з домашніми улюбленцями завжди викликає хвилю позитиву.

Бібліотека нашого закладу в жовтні проводила місячник "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Цікаві та пізнавальні заходи, організовані бібліотекарем ліцею Ольгою Миколаївною, завжди викликають щирий захват у наших ліцеїстів.


Цей навчальний рік оголошений РОКОМ МАТЕМАТИКИ. І наші ліцеїсти творчо та активно розпочати його:години спілкування "Математика-цариця всіх наук", участь в олімпіадах, відкриті уроки і виставка- конкурс малюнків "На що схожа цифра". Цікаво, а що ж буде далі?











18 жовтня- ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ. Торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини. І звісно в нашому ліцеї були організовані бесіди на ці теми.



Осінні канікули припадають на останній тиждень осені. Та навіть на канікулах в ліцеї вирує життя і, якщо не навчаються учні, то навчаються вчителі. 27 жовтня відбувся майстер-клас "Google Suite for Education як платформа для проведення занять з елементами дистанційного навчання".









А 29 жовтня відбулася педагогічна рада.


































Немає коментарів:

Дописати коментар