четвер, 6 вересня 2018 р.

День Знань!



3 вересня 2018 року у нашій школі відбулась радісна подія — пролунав Перший дзвінок, котрий знаменував про початок нового навчального року. За традицією учні вишикувалися у святкову лінійку, підняли блакитно - жовтий прапор у височінь неба, урочисто заспівали Гімн України, тримаючи руку на серці та тривожною хвилиною мовчання під акорди жалобного гімну «Гей, пливе кача» вшанували світлу пам’ять воїнів, що загинули на Сході України, захищаючи її суверенітет і незалежність.
А далі щирі вітання від гостей. Цьогоріч до нас завітав голова районної державної адміністрації Віктор Козак. Він щиро привітав усіх з початком нового навчального року, побажав мирного і щасливого навчального року, першокласникам - цікавих уроків, впевнених кроків по їх перших стежинках знань та науки, а майбутнім випускникам — вдалого фінішу. Теплі слова подяки Віктор Теодосійович адресував Степанюк Світлані Федорівні, яка 21 рік очолювала загальноосвітню школу І — ІІІ ступеня села Білин. Разом з тим голова райдержадміністрації щиро привітав нового директора школи — Мороз Людмилу Миколаївну і побажав їй життєвої і творчої наснаги на новій і відповідальній посаді.

Шкільне свято продовжилось українськими піснями, віршованими рядками. Та чи не найбільш хвилюючими були перші спроби у читанні віршів першокласників, які щораз здіймали оплески.
На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці Христини Ткачук та одинадцятикласника Ореста Жука, який покликав школярів до класів на перший урок.

Немає коментарів:

Дописати коментар